Најдобра фотографија за 2018-„Рана есен“- Веселин Атанасов

На светскиот конкурс „Фотограф на годината “ , за 2018 -та титулата  најдобар фотограф на светот, ја доби Веселин Атанасов од Бугарија.

Овој конкурс го организира Светската фотографска организација-Sony World Photography Award 2018 а  наградата ја доби за неговата фотографија „Рана есен “.