Во Театарот за деца и младинци – супер Театарски викенд за најмладите!

На 1.06 од 19 часот ќе се игра претставата за прекрасната “Пепелашка”, саботата на 02.06, во исто време 19 часот, термин резервиран за “Снежната кралица ” а во недела од 12 и 30, култната приказна и омилената претстава за деца “Пипи Долгиот чорап”.