За сите што не го гледаа најдобриот македонски филм годинава, со најмноги добиени меѓународни награди „Исцелител „ ,вечерва , среда н6-ти јуни од 22 часот на отворено во Градскиот парк.

Се во организација на Младинскиот културен центар и Градско кино Милениум, проекција под отворено небо , позади споменикот на Гоце Делчеев. Проекцијата ќе има  превод на англиски јазик со што ќе биде достапна и за поширока јавност.

Убава можност за  дружење и филмска проекција под ведро небо!

Филмот „Исцелител“ од Ѓорче Ставрески, градска приказна во Градски летен парк!