Работа

Дефинитивно ќе привлечете внимание со креативноста по 29 јуни, кога комуникативниот Меркур ќе ја посети вашата креативна 5-та куќа. Вашите идеи ќе наидуваат само на комплименти и аплаузи. Уверете се дека ги презентирате пред вистинските личности.

Љубов

На 29 јуни комуникативниот Меркур ќе влезе во вашата 5-та куќа на страста и романсата. Љубовта ќе стане тема на која ќе обожавате да зборувате. Во периодот до 26 јули имате зелено светло да ги искажете и најдлабоките чувства без да чувате ништо во себе.

Здравје

Откако на 21 јуни Сонцето ќе премине во вашиот сектор на домот, ќе сакате да тренирате подалеку од љубопитните очи.

Совет – Останете стои и подготвени дочекајте го јули !