Работа

Голем тимски успех ви претстои на 28 јуни под светлината на полната месечина во вашиот сектор на групните активности. Искористете ги можностите што ќе ви бидат понудени.

Љубов

На 28 јуни ќе настапи полна месечина во вашата 11-та куќа на пријателството и групните активности и за некои риби ќе ја избрише границата меѓу љубовта и пријателството.

Здравје

Ова е месец во кој треба да го одморите и вашето тело и вашиот ум. Намалете го темпото со кое итате низ животот, во спротивно, може да се соочите со истоштеност.

Совет – Зграпчете ја љубовта  таа е многу повеќе од пријателството!