Работа

Одд 12 до 29 јуни комуникативниот Меркур патува во вашата деветто поле на патувањата и задграничните контакти. Тоа ви дава можности за работа со странци која треба да ја искористите, посебно после 21 јуни затоа што на Меркурот ќе му се придружи и Сонцето.

Некои шкорпии ќе добијат понуда да предаваат, студираат или престојуваат во друга држава.

Љубов

Некои сингл осамени шкорпии ќе бидат освоени од лице на висока позиција. Можно е повеќе да не ги сакате гласните забави и кокетирањето. Ќе станете поскромни и на љубовен и на моден план. Во животот на некои шкорпии ќе се врати лице кон кое некогаш имале романтични чувства. Подгответе се да се соочите со сенките од минатото.

Во последните јунски денови можно е да одложите планирано реновирање на домот затоа што Марс ќе започне да се движи ретроградно во вашата 4-та куќа, нарушувајќи ги вашите планови.

Здравје

Продолжете со вежбање во вашиот дом ,но не прекинувајте ги тешко стекнатите навики.

Совет – Свртете го вниманието кон можностите за соработка со странци!