Работа

Доаѓаат промените.Од 10 јули почнуваат промени кои ќе се интензивираат после 16/ти јули. Откако Јупитер ќе воспостави директно движење во вашето трето поле на комуникацијата, ќе бидете миротворецот во вашата канцеларија. Успешно ќе ги решите проблемите кои ви ја уништувале работната атмосфера.

Благодарение на вас, на 13 јули вашиот тим ќе биде вклучен во прекрасен проект. Тогаш ќе настапи млада месечина во вашата 11-та куќа, а ќе се случи и парцијална соларна еклипса. Еклипсите речи секогаш ни носат нагли промени и неочекувани настани, па дочекајте ги подготвени.

Љубов

И во љубовта за вас доажаат подобри времиња.Откако на тој ден Венера ќе се пресели во вашиот знак, животот ќе ви се обои во црвена боја. Планетата Венера ќе ве увери дека вашето срце секогаш може да сака повеќе.

Сингл сте? Ќе чувствувате дека сте подготвени повторно да сакате и ќе ги рушите ѕидовите кои умислено ги ѕидавте пред вашето срце за да го заштитите од нови болови. Со тој шарм што ќе го поседувате, ќе имате бројни шанси за да влезете во нова врска, па слободно можете да бидете пребирливи.

Здравје

Ретроградното движење на Марс за некои девици ќе значи прескокнување на тренинзите и посегнување по нездрава храна како начин да се справат со емоциите.

Тоа ќе значи дека цел месец јули помалку ќе водите сметка за вашето тело ! Опуштете се и почекајте го слендиот месец!

 

Совет – Запомнете важен датум оваа недела- 13 јули!