Ретки се оние пеачи како што беше Оливер Драгојевиќ!

Сите оние кои имавме среќа со децении да го слушаме, да пееме со него, да одиме на неговите концерти сме побогати за парче душа повеќе.

Почивај во мир наша Легендо !