Нова песна и видео запис на нашата Ања Ветерова пред нејзиното заминување на студии во Беркли САД .

После вчерашната кратка најава, очекуваме спотот да се појави во текот на денешниот ден, после промоцијата во 16 часот, каде покрај верзијата на српски јазик ќе биде прмовиран и видео записот на македонски јазик. Зад продукцијата на песната и видео записот стојат: музика Дарко Димитров, текст Владимир Даниловиќ, аранжман Дарко Димитров.

Видео продукција: Марко Тодоровиќ & Петар Драшковски