Возбудлива акција, криминалистичен трилер, кој ја води приказната за Меккол, борец за непокорна правда за експлоатираните и угнетените. Колку далеку е подготвен да оди за тоа  што го сака, ќе покаже акцијата со улоги на Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo ……

Од 16-ти август во кината во Скопје.