Познатиот македонски џез музичар Владимир Четкар вечер во Охрид ќе го одржи традиционалниот концерт „Вино и Џез“. На четвритиот по ред музички настан публиката ќе може да ужива во авторската музика на Четкар и во извонредните македонски вина.