ВАГА 

Работа

Вашата финансиска состојба се подобрува од повеќе страни и воглавно имате само добитоци, без многу трошоци .Се е добро во ова ваше животно поле и така ќе биде. Време е за нови  планови.

Љубов

Во љубовта се чуствувате одлично. Ако сте слбодни вниманието ви го привлекува еден Овен ама не знаете како да се справите со тоа. Ако сте во врска се чувствувате опуштено.

Здравје

Посветете си време за вежбање

ШКОРПИЈА

Работа

Колегите како да немааат разбирање за вашата моментална состојба. Гледајте што поскоро да соберете сили и да ја подобрите ситуацијата во која се наоѓате 

Љубов

Љубовта е за сите припадници на овој знак наоколу. Заљубени сте, иако тоа не си го признавате на самите себеси.

Здравје

Повеќе вежбајте! 

СТРЕЛЕЦ

Работа

Одлични деловни можности ако сте во приватен сектор ќе ви дојдат пред вас, па затоа со отворени очи искористете ги.

 

Љубов

Ако сте осамени не морате да очајувате, затоа што се назира промена која следи токму оваа недела.

Здравје

Внимавајте на срцето.

 

ЈАРЕЦ

Работа

Не мора секогаш да сте на располагање кога се обврските на работа во прашање. Одите на одмор .А после одморот размислите што сакате од себе и од другите, било да ви се надредени или подредени. Време е.

Љубов

Емотивниот живот во овој период не ве интересира, па со тоа што се далеку од вас оваа сфера ви наликува на трогателна шпанска серија.

Здравје-Добро се чувствувате

ВОДОЛИЈА 

Работа

Деловните планови ви одат од рака оваа недела, што сведочи и состојбата на вашиот банковна сметка.Време е да ги искористите овие поволни околности.

Љубов

Партнерот и понатаму е тука за вас и ваша најголема подршка били што да се случува. Тоа ве прави среќни.

Здравје –Добро се чуствувате оваа недела .

 

РИБИ                                           

Работа

Niste u mogućnosti da birate sa kim ćete da sarađujete ali isto tako ni aranžmane koji vam se dostavljaju. Ne očajavajte, jer vam sledi odličan period.

Љубов

Зголемената тензија во бракот може д абиде погубна за вас. Обидете се да бидете поотворени кон себе и да ги признаете вашите маани на кои би работеле следниотв период.

Здравје –Несоница