Вчера и денеска на Школка во Градски парк, се одржа манифестацијата, Фестивал на органска храна.

Многу приизводители на органска храна и подржувачи ма фестивалот два дена ги анимираа љуботелите на храната на иднината како што ја нарекуваат,случајни и намерни посетители.

За време на овие два дена с еодржаа неколку работилници ,за деца и возрасни, дегустација на производи  а сето тоа збогатено со многу музика и и спорт.

 

Во секој случај убав настан за семејно дружење.