Четири дена вино, музика и убава забава во Кавадарци по повод традиционалниот Тиквешки гроздобер.

И оваа година традиционална манифестација ќе биде дополнета со настанот “Street wine festival”. Овие четири дена Кавадарци ќе ги помине едноставно во забава за сите Кавадарчани и сите намерни и случајни посетители.