Мартија Станојковиќ, Мина Блажев, Драгана Јовановска и ТРИО ЏЕНТЛЕМЕН, по повод Денот на Независноста на Република Македонија ја издадоа својата заедничка композиција – “НИЕ СМЕ СИТЕ МАКЕДОНИЈА“.

Среќен Ден на Независноста на целата дијаспора и сите Македонци ширум светот!