Оваа песна е испеана  во чест, спомен и со љубов кон Тоше од неговиот внук Кристијан, кој очигледно тргна по неговите стапки а во пресрет на големиот концерт и промоција на новиот албум “Secret place “. На концертот ќе има  промоција на два спота, едниот на Кристијан а другиот на насловната песна од новиот албум “Secret place “.