Со цел да ја разбијат монотонијата во градот, доаѓаат интернационалните студентски средби „Скомрахи 2018“ или фестивалот за театар, филм и културен контраст на секојдневието.

Од 1-ви до 6-ти ноември на Факултетот за драмски уметности – Скопје! Ми се смее Ми се плаче!

Убаво место за култура и забава за сите љубители на театарот и сцената.

 

#skomrahi #skomrahi2018 #скомрахи #скомрахи2018 #misesmeemiseplache #мисесмеемисеплаче